Een gevel die mooi blijft, ook na vele jaren? Aluminium is van nature onderhoudsvriendelijk. Maar om de oorspronkelijke look en een onbelemmerd uitzicht te bewaren is het belangrijk dat de profielen en het glas regelmatig worden gereinigd. Ook het preventief onderhoud van het hang- en sluitwerk en de tijdige inspectie van de voegen zijn essentieel voor de duurzame kwaliteit van uw gevel.

KA construct staat hiervoor graag tot uw dienst. Op basis van vaste onderhoudscontracten zorgt onze afdeling na-service voor het optimaal onderhoud van uw aluminium gevel. Wij volgen daarbij consequent de 'richtlijnen voor de aluminium constructeur' (PDF), een document van AluCB (Aluminiumcenter Belgie) en FAC (federatie aluminiumconstructeurs).

Wilt u een beroep doen op onze service-specialisten? Meer weten over een correct preventief onderhoud? Vul onderstaand formulier in en stuur het naar ons terug. Onze dienst na-service neemt dan spoedig contact met u op.

 

 

Formulier Dienst na-service

Invalid Input
Invalid Input
Klantgegevens
Gelieve uw volledige naam in te vullen.
Gelieve uw straat en huisnummer in te voeren.
Gelieve uw postcode in te vullen.
Invalid Input
Gelieve uw telefoonnummer in te vullen.
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.
Gelieve uw btw nummer in te vullen.
Adres voor service of onderhoud
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Info voor onze service dienst
Gelieve een keuze te maken.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Er is een fout opgetreden. De bijlage moet een MS Word (doc, docx), PDF (.pdf) of Excel (xls,xlsx) bestand zijn.
Enkel Word, Pdf of Excel bestanden.
Gelieve aan te geven dat je geen robot bent.

Alle service-opdrachten worden uitgevoerd op basis van een vaste dossierkost, verplaatsingskosten per kilometer en het aantal gepresteerde manuren. Gebruikte materialen worden verrekend tegen dagprijs. De uitvoering gebeurt onder onze algemene voorwaarden. U kan deze downloaden via de link onderaan de pagina.