Bedankt voor uw extra aandacht/aansluiting inzake het verkleven van luchtdichtheidsfolies. De eis voor luchtdichtheid was 4m³/m²h. De hoekwoning heeft V50 van 1,6m³/m²h en blijft dus ruim onder deze eis. Zelfs de rijwoningen scoren nog beter met waardes tot 1,1m³/m²h! Ik verwacht voor ons volgend project dezelfde insteek, zodanig we ook hier een mooi resultaat verkrijgen.

Kenny Van Rompaey, Halle-Zoersel

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Op de werf Annuntiaten hebben wij gekozen voor een vernieuwde samenwerking met KAConstruct gekozen omwille van de positieve ervaring met de projectleider.  Uiteraard is dit niet de enige reden doch zijn inzet en toewijding was wel een belangrijk argument.  Ook nu de werf quasi af is blijft dit gevoel aanwezig en kijken wij uit naar een volgende samenwerking.

Annunciaten, Heverlee


De kwaliteit van het geleverde werk en de strikte planning … De vaststelling dat, àls er eens iets fout gaat, KA Construct er was om het op te lossen… Dat men details in ramen kon uitwerken waarvoor anderen pasten… Onze architecten konden dit enorm appreciëren.

Gert Veldeman, Dendermonde


We waren uiterst tevreden over de details van het schrijnwerk, de opvolging van de werken en het feit dat de afgesproken timing ook werd gerespecteerd. KA Construct is zeker een aanrader.

Tim Herweyers, Nieuwpoort


De samenwerking verliep op vrijwel alle punten zeer goed tot uitstekend. Van het voorstadium tot de uitvoering heb ik alleen maar kwaliteit en vakmanschap vastgesteld. Alles was ook heel mooi afgewerkt.

Gui G, Deurne