Samen met Ties van het bureel, die al een opleiding gevolgd heeft, is dit ons nieuwe brandpreventie team van het atelier:

Cheyenne, Dennis en Kerim. Wim, onze preventieadviseur, volgde de cursus mee.

Ze hebben die dag veel geleerd over hoe verschillende branden te blussen en vooral hoe snel aluminiumzaagsel in brand kan schieten!

Ook voor 2019 haalt KA Construct weer met trots het certificaat binnen van het FAC-keurmerk! (Federatie Aluminium Constructeurs);

Dit is een bevestiging voor de kwalitatieve manier van werken die we hanteren in de studiedienst, in de productie en op de werf !

Het aluminium schrijnwerk van KA Construct is gecontroleerd en goedgekeurd op het voldoen aan de geldende FAC-kwaliteitscriteria.

Janssen Pharma L.I.O.N. - BEERSE

LION (Labs In One Network) is een project van Johnson & Johnson ontworpen door Exilab NV & dbv-architecten. Het nieuwe gebouw brengt ongeveer 250 wetenschappers, laboranten, management en ondersteunend personeel samen, die momenteel nog verspreid zitten in vier labo’s over de hele campus. Zij kunnen hier gecentraliseerd samenwerken aan onze belangrijke ontwikkelingsactiviteiten voor nieuwe en bestaande geneesmiddelen in deze laboratoriumomgeving. Het nieuwe gebouw wordt op het terrein van de voormalige chemische fabriek op de Beerse I campus in België opgetrokken. Het nieuwe gebouw zal, met een totale vloeroppervlakte van ongeveer 10.400m², volledig operationeel zijn in 2020.

KA Construct werkt mee aan dit duurzaam project!

In 2017 bestaat  KA Construct 40 jaar!