Onlangs werden er weer inbraaktesten uitgevoerd op onze deuren en ramen.

Dit keer vooral op de SPRANGERS vlakke buitendraaiende deur, profieltype SP75... en met SUCCES!

Hiervan een mooi sfeerbeeld :)

BAV publicatie Turnova Turnhout (07.2019)

KA Construct is ondertussen specialist gevelbouwer voor torenprojecten. Naast projecten zoals Lichttoren, Amca Toren, Toren 4 op Kattendijkdok, die de Skyline van Antwerpen bepalen, staat nu ook Turnova te Turnhout op onze referentielijst!

Turnova, dé eyecatcher in onze achtertuin, op een steenworp van Beerse, mocht uiteraard niet op ons palmares ontbreken.

Wens je meer informatie over de inhoud van de job?

Kijk even op onze site www.kaconstruct.be of stuur een mail

naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en wij geven u de nodige informatie.

Hopelijk vervoeg jij snel ons team!

Samen met Ties van het bureel, die al een opleiding gevolgd heeft, is dit ons nieuwe brandpreventie team van het atelier:

Cheyenne, Dennis en Kerim. Wim, onze preventieadviseur, volgde de cursus mee.

Ze hebben die dag veel geleerd over hoe verschillende branden te blussen en vooral hoe snel aluminiumzaagsel in brand kan schieten!

Ook voor 2019 haalt KA Construct weer met trots het certificaat binnen van het FAC-keurmerk! (Federatie Aluminium Constructeurs);

Dit is een bevestiging voor de kwalitatieve manier van werken die we hanteren in de studiedienst, in de productie en op de werf !

Het aluminium schrijnwerk van KA Construct is gecontroleerd en goedgekeurd op het voldoen aan de geldende FAC-kwaliteitscriteria.